Rooster van

Nieuw!

Het reisdagboek van… Hans van Rijsinge, begeleider van de Nederlandse deelnemer aan het WK Office

Deze editie van Het rooster van… is een bijzondere: we volgen Hans van Rijsinge, aardrijkskunde- en informaticadocent bij het Driestar College in Gouda, niet gedurende één reguliere werkdag, maar vijf dagen lang. Van vrijdag 27 juli t/m dinsdag 31 juli ...

Het rooster van... Hoofd ICT Raymond ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Raymond van den Berg, Hoofd ICT bij het Tabor College ...

Het rooster van… Manager ...

In de rubriek Het rooster van geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Maurice In de Braek, manager ICT van Stichting LVO in ...

Het rooster van Henk Orsel, manager ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een ICT-professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Henk Orsel, manager Informatisering & Automatisering bij de Veluwse Onderwijsgroep te Apeldoorn.

Het rooster van… docent natuurkunde Ruud ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Ruud Glas, docent natuurkunde bij het Vellesan College in IJmuiden.

Het rooster van… Jeroen Borgsteede, algemeen ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week een sneak peek in het dagboek van Jeroen Borgsteede, algemeen directeur SLBdiensten. Zaterdag 11 november was de ...

Het rooster van... docent wiskunde Tom ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Tom Roedema, docent wiskunde aan het Alfa-college in Groningen.

Het rooster van… docent ICT en ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week een dagje uit het onderwijsleven van Jan Baan, docent ICT en biologie aan het Driestar College in Gouda.

Het rooster van… docent Nederlands Priscilla ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week lopen we een dag mee met Priscilla Soputan, docent Nederlands aan het Cals College in IJsselstein.

Het rooster van… ICT-Manager Leon van ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een ICT-professional uit het onderwijs. Deze week een dag uit het leven van Leon van Lare, ICT-Manager bij Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML).

Het rooster van… ICT-Hoofd Artwiech Jan ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een ICT-professional uit het onderwijs. Deze week een pagina uit het dagboek van Artwiech Jan Flier, ICT-hoofd op het Nuborgh College in Elburg.