Rooster van

Nieuw!

Het reisdagboek van… Jannie Sangers, begeleidend docent bij de WK Adobe en Office in New York

Van 28 tot 31 juli vonden het WK Office en het WK Adobe plaats in New York. Een toplocatie natuurlijk voor zo’n mooie gelegenheid! Voor Nederland deed Stijn van Leest (SintLucas) mee aan het WK Adobe. Robin van de Berg ...

Het rooster van… Aris ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze keer kijken we een dag mee met Aris Willems, persvoorlichter en woordvoerder op ROC Midden Nederland.

Het rooster van… Ruud Weerden

In de rubriek Het rooster van geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week kijken we een dagje mee met Ruud Weerden, docent ICT en natuur en techniek aan Het Hooghuis Stadion in Oss.

Het reisdagboek van... Dwayne Selsig ...

Op 14, 15 en 16 november is voor de kenniskring een studiereis verzorgd naar Dublin. Tijdens deze reis brachten we een bezoek aan het datacenter van Microsoft, het kantoor van Microsoft met DreamSpace en aan twee Showcase scholen. We hebben ...

Het reisdagboek van… Hans ...

Deze editie van Het rooster van… is een bijzondere: we volgen Hans van Rijsinge, aardrijkskunde- en informaticadocent bij het Driestar College in Gouda, niet gedurende één reguliere werkdag, maar vijf dagen lang. Van vrijdag 27 juli t/m dinsdag 31 juli ...

Het rooster van... Hoofd ICT ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Raymond van den Berg, Hoofd ICT bij het Tabor College ...

Het rooster van… ...

In de rubriek Het rooster van geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Maurice In de Braek, manager ICT van Stichting LVO in ...

Het rooster van Henk Orsel, ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een ICT-professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Henk Orsel, manager Informatisering & Automatisering bij de Veluwse Onderwijsgroep te Apeldoorn.

Het rooster van… docent natuurkunde ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Ruud Glas, docent natuurkunde bij het Vellesan College in IJmuiden.

Het rooster van… Jeroen Borgsteede, ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week een sneak peek in het dagboek van Jeroen Borgsteede, algemeen directeur SLBdiensten. Zaterdag 11 november was de ...

Het rooster van... docent wiskunde ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week werpen we een blik in het dagboek van Tom Roedema, docent wiskunde aan het Alfa-college in Groningen.

Het rooster van… docent ICT ...

In de rubriek ‘Het rooster van’ geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week een dagje uit het onderwijsleven van Jan Baan, docent ICT en biologie aan het Driestar College in Gouda.

Het rooster van… docent Nederlands ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een professional uit het onderwijs. Deze week lopen we een dag mee met Priscilla Soputan, docent Nederlands aan het Cals College in IJsselstein.

Het rooster van… ICT-Manager Leon ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een ICT-professional uit het onderwijs. Deze week een dag uit het leven van Leon van Lare, ICT-Manager bij Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML).

Het rooster van… ICT-Hoofd Artwiech ...

In de rubriek 'Het rooster van' geven we je een kijkje in het leven van een ICT-professional uit het onderwijs. Deze week een pagina uit het dagboek van Artwiech Jan Flier, ICT-hoofd op het Nuborgh College in Elburg.