IPON 2016: terugblik, fotoverslag en alle presentaties online

Op 3 en 4 februari vond voor de achtste keer de IPON plaats, dé beurs voor onderwijsinnovatie en ICT. Tijdens meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes konden docenten en ICT-medewerkers van onderwijsinstellingen kennis en inspiratie opdoen. Als mede-initiatiefnemer waren wij uiteraard aanwezig; vele bezoekers brachten een bezoek aan onze stand om informatie in te winnen, demonstraties van de Ozobot en 3D printer te bekijken of een professionele portretfoto te laten maken. 

Alle presentaties op Slideshare

Heeft u een van de presentaties of workshops in ons theater bijgewoond? Alle presentaties staan nu op onze Slideshare-pagina. Zo kunt u alle informatie in alle rust terugkijken. Ook interessant als u zelf niet aanwezig was, natuurlijk! Directe links naar de presentaties:

Fotoverslag

Drukte op de stand

Presentatie Office 365

 

Voorproefje workshop 'Privacy goed geregeld!'

Wat vond u ervan?

Heeft u IPON 2016 bezocht? Laat in de comments weten wat u ervan vond, we zijn benieuwd.

Jeroen Borgsteede

Jeroen Borgsteede

ICT & onderwijs enthousiasteling, altijd nieuwsgierig blijven, SLBdiensten en SLIM aanvoerder, trotse vader van twee VO meiden, aanmoediger langs hockeyvelden, liefhebber van sporten in het algemeen en racefietsen in het bijzonder en weer-en -wind strandfanaat.