Agenda

Leergierig? Laat je inspireren!

Toon alles of selecteer een maand:
NK Office 2019

NK Office 2019

Vrijdag 7 juni vindt het Nederlands Kampioenschap Office plaats op het kantoor van Microsoft Nederland. Het is alweer de vijfde keer dat SLBdiensten en SURFmarket het kampioenschap organiseren. NK Office is voor studenten van 13 tot en met 22 jaar (peildatum 15 juni) op middelbare scholen, mbo’s, hbo’s en universiteiten die ontzettend goed zijn in Word of Excel. Er gaan twee winnaars met hun docenten naar het Wereldkampioenschap in New York eind juli!

Wanneer:
07 juni
Plaats:
Microsoft Nederland, Schiphol
Webinar Classroom Management

Webinar Classroom Management

Op 4 juni 2019 organiseren SLBdiensten en APS IT-diensten een webinar over de mogelijkheden en meerwaarde die Classroom Management leerkrachten biedt. Classroom Management software maakt digitaal lesgeven met devices overzichtelijker. Zowel voor de leerkracht als leerling. De software biedt leerkrachten de mogelijkheid gemakkelijk overzicht te houden, restricties te geven welke websites er bezocht mogen worden en ook kunnen leerkrachten eenvoudig de aandacht vragen door beeldschermen van leerlingen te bevriezen. 

Wanneer:
04 juni
Plaats:
Adobe Certificering Conferentie

Adobe Certificering Conferentie

Kom naar de Adobe Certificering Conferentie op dinsdag 4 juni op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Vanuit verschillende invalshoeken krijg je een beeld hoe Adobe meer in het onderwijs kan betekenen. Tussen 11.30 en 17.00 uur maak je kennis met de certificeringsmogelijkheden, functies uit Photoshop, After Effects, Illustrator, Première, InDesign, Acrobat en Animate. Verder worden verschillende tools in Photoshop uitgelicht, zoals crop & slice, retouching, liquify, drawing en type. Kortom: leerzaam en leuk!

Wanneer:
04 juni
Plaats:
NK Adobe 2019

NK Adobe 2019

Op dinsdag 4 juni vindt de tweede editie van het Nederlands Kampioenschap Adobe plaats bij het Grafisch Lyceum Rotterdam, van 11.30-17.00 uur. Voor docenten is er de hele dag een inhoudelijk programma over Adobe-certificering en veel ins en outs over Adobe-features. Aan het eind van de dag maken we één winnaar bekend. Hij of zij krijgt als de prijs een trip naar New York en deelname aan het WK Adobe in New York te gaan. Het WK Adobe vindt eind juli plaats. De student gaat zo’n dag of 5 met ons mee.

Wanneer:
04 juni
Plaats:
Rotterdam
Inspiratiesessie Leren & Certificeren

Inspiratiesessie Leren & Certificeren

Het Leren & Certificeren programma wordt mogelijk gemaakt door SLBdiensten en SURFmarket en laat docenten en schoolbesturen zien op welke manier ze hun studenten IT-skills kunnen meegeven. In deze webinar laten we jullie de mogelijkheden van het Leren & Certificeren programma zien en geeft Ilonka van der Knaap, docent en coördinator van het Leren & Certificerentraject op het Anna van Rijn College te Nieuwegein, jullie een inkijk in de certificeringsmogelijkheden die wij aanbieden.

Wanneer:
23 mei
Plaats: