Agenda

Leergierig? Laat je inspireren!

Toon alles of selecteer een maand:
IPON 2020

IPON 2020

Op 5 en 6 februari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de tiende editie van de IPON plaats. IPON is de beurs voor iedereen in het onderwijs die bij wil blijven op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Ook SLBdiensten is hier aanwezig om de meest innovatieve items en onderwerpen te demonstreren. Het thema van dit jaar is “Onderwijsinnovatie & Professionalisering”.

 

Wanneer:
05 februari
Plaats:
Utrecht
Webinar Azure

Webinar Azure

Waarom migreren scholen naar Azure? Wat komt er bij zo’n migratie kijken? En op welke manier kan mijn school meer uit Azure halen? Op oa deze vragen wordt in ons webinar ‘Wat kan Azure betekenen voor jouw onderwijsinstelling?’ Meld je nu aan voor de Azure webinar op dinsdag 10 maart 2020.

Wanneer:
10 maart 14.00 uur
Plaats:
Webinar
STEAM Cup Challenge 2020: Smart City

STEAM Cup Challenge 2020: Smart City

SLBdiensten organiseert in samenwerking met IT Randsteden jaarlijks de STEAM Cup Challenge, een wedstrijd voor docenten én studenten in het voortgezet onderwijs en mbo. Hierin gaan scholen met een team of klas projectmatig aan de slag met de ‘Micro:bit’, een multifunctionele minicomputer die je eenvoudig kunt programmeren. Het thema dit jaar is ‘Smart City’. Op 15 juni is de finale.

Wanneer:
15 juni
Plaats:
Amsterdam