Agenda

Leergierig? Laat je inspireren!

Toon alles of selecteer een maand:
The Bett Show 2020

The Bett Show 2020

Van 22 t/m 25 januari vindt de grootste educatiebeurs voor software plaats in Londen. In het gigantische beurscentrum Excel presenteren honderden softwareleveranciers hun producten en diensten voor het onderwijs. Ook zijn er tal van workshops. Een aantal collega’s van SLBdiensten is ook aanwezig.

Wanneer:
22 januari
Plaats:
Londen
IPON 2020

IPON 2020

Op 5 en 6 februari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de tiende editie van de IPON plaats. IPON is de beurs voor iedereen in het onderwijs die bij wil blijven op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Ook SLBdiensten is hier aanwezig om de meest innovatieve items en onderwerpen te demonstreren. Het thema van dit jaar is “Onderwijsinnovatie & Professionalisering”.

 

Wanneer:
05 februari
Plaats:
Utrecht
STEAM Cup Challenge 2020: Smart City

STEAM Cup Challenge 2020: Smart City

SLBdiensten organiseert in samenwerking met IT Randsteden jaarlijks de STEAM Cup Challenge, een wedstrijd voor docenten én studenten in het voortgezet onderwijs en mbo. Hierin gaan scholen met een team of klas projectmatig aan de slag met de ‘Micro:bit’, een multifunctionele minicomputer die je eenvoudig kunt programmeren. Het thema dit jaar is ‘Smart City’. Op 15 juni is de finale.

Wanneer:
15 juni
Plaats:
Amsterdam