Agenda

Leergierig? Laat je inspireren!

Toon alles of selecteer een maand:
NK Office 2019

NK Office 2019

Vrijdag 7 juni vindt het Nederlands Kampioenschap Office plaats op het kantoor van Microsoft Nederland. Het is alweer de vijfde keer dat SLBdiensten en SURFmarket het kampioenschap organiseren. NK Office is voor studenten van 13 tot en met 22 jaar (peildatum 15 juni) op middelbare scholen, mbo’s, hbo’s en universiteiten die ontzettend goed zijn in Word of Excel. Er gaan twee winnaars met hun docenten naar het Wereldkampioenschap in New York eind juli!

Wanneer:
07 juni
Plaats:
Microsoft Nederland, Schiphol
NK Adobe 2019

NK Adobe 2019

Op dinsdag 28 mei vindt de tweede editie van het Nederlands Kampioenschap Adobe plaats bij het Grafisch Lyceum Rotterdam, van 11.30-17.00 uur. Voor docenten is er de hele dag een inhoudelijk programma over Adobe-certificering en veel ins en outs over Adobe-features. Aan het eind van de dag maken we één winnaar bekend. Hij of zij krijgt als de prijs een trip naar New York en deelname aan het WK Adobe in New York te gaan. Het WK Adobe vindt eind juli plaats. De student gaat zo’n dag of 5 met ons mee.

Wanneer:
28 mei
Plaats:
Rotterdam
Steam Cup Challenge 2018/2019

Steam Cup Challenge 2018/2019

Er komt weer een STEAM Cup Challenge aan! De opdracht is komend jaar als volgt: bedenk én maak een toepassing met de Micro:bit voor het ‘huis van de toekomst’.

Wanneer:
17 april
Plaats:
Microsoft Azure bijeenkomst

Microsoft Azure bijeenkomst

Wat voor voordelen biedt Azure? Waarom zou ik Azure services gebruiken? Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de Azure bijeenkomst.

Wanneer:
26 maart
Plaats:
Amsterdam
Microsoft Ignite the Tour naar Amsterdam

Microsoft Ignite the Tour naar Amsterdam

Tijdens de Microsoft Ignite Tour ontdek je de nieuwste ontwikkelaarsmogelijkheden en cloud-technologieën.

Wanneer:
20 maart
Plaats:
RAI Amsterdam